Sponsoring

De Midzomernachtcross van AV Startbaan bied veel verschillende mogelijkheden voor sponsoren.
De uiteindelijke invulling van het sponsorpakket gaat in onderling overleg.
Hardlopen heeft een zeer positief imago, het is een sport voor doorzetters maar de prestatie – hoe vaak, hoe ver, hoe snel – verschilt per individu. Hardlopen kan op elk moment van de dag, willekeurig waar en wanneer.

Atletiekverenigng Startbaan organiseert jaarlijks een aantal evenementen, waarbij veel promotiemogelijkheden zijn.

De Lentemarathon: in 2019 heeft AV Startbaan voor de derde keer een zeer succesvolle marathon in Amstelveen georganiseerd

De Midzomernachtcross: Een prestatie- en wedstrijdloop in het Amsterdamse bos. Deze loop wordt in juni gehouden, op vrijdagavond, vlak voor of na de kortste nacht van het jaar. Deze loop is de laatste jaren gegroeid naar 2200 lopers.

Het Nederlands Estafette Kampioenschap: Ooit begonnen als een kleine wedstrijd met de naam “4 x veel”, is uitgegroeid tot het NK voor senioren en AB-junioren en de “4 x veel” voor de jeugd vanaf 6 jaar tot de veteranen, ouder dan 70 jaar. Deze wedstrijd, een waar atletiekfeest, heeft een vaste plaats op de Nationale en Amstelveense kalender veroverd met reeds meer dan 1000 deelnemers.

De Pinkstermeerkamp: Wordt gehouden in het pinksterweekend op het atletiekcentrum Startbaan. Vele atleten uit heel Nederland nemen deel tijdens de meerkamp.

Bevrijdingsloop: Ieder jaar neemt AV Startbaan deel aan de bevrijdingsloop waarbij het bevrijdingsvuur in de nacht van 5 mei naar het bevrijdingsfeest in Amstelveen word gebracht en overhandigd aan de burgemeester.

De Kerstloop: Ieder jaar word rond Kerstloop samen met voetbalvereniging Roda georganiseerd waar honderden deelnemers aan mee doen. Deze run start in Bovenkerk en gaat door het zuidelijke deel van het Amsterdamse bos.

Voor het organiseren van deze evenement zijn sponsoren nodig om de hoge kosten te kunnen dekken. De sponsoren vinden zichzelf terug op posters, flyers, aankondigen op het internet, uitslagen en persberichten in de kranten en tijdschriften. Sponsoring kan in de vorm van een materiële bijdrage, zoals bijvoorbeeld de vervaardiging van het programmaboekje of het beschikbaar stellen van sportdrank. Maar daarnaast zijn ook financiële bijdragen gewenst, bij voorbeeld voor de aanschaf van prijzen, startnummers en meer basale zaken zoals een tent of speelmateriaal voor de jeugd.

Er bestaat ook de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam aan het gehele evenement te hangen. Per evenement kunnen diverse mogelijkheden met potentiële sponsoren worden besproken.

Zelf als bedrijf / team meedoen aan de team (bedrijven) loop is natuurlijk ook mogelijk. Meer informatie kunt u vinden op onze Teamloop pagina

Voor meer info kunt u contact opnemen met communicatie@avstartbaan.nl

SPONSORS