Bedrijven en teamloop

Bedrijven, maar ook instellingen zoals ziekenhuizen, overheidsinstanties, brandweer en politie, en teams van bijvoorbeeld stichtingen of goede doelen, kunnen een team inschrijven voor de 10 km bedrijven- en teamloop.
Download hier de poster om teamleden te laten weten bij wie ze zich kunnen aanmelden.

Teamsamenstelling
Een team bestaat uit minimaal vier en maximaal zeven personen. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen mannen- en vrouwenteams, alle teams zijn in principe gemengd. Dat wil zeggen dat een team uit tenminste één vrouw en één man dient te bestaan. Heeft u toch een team met alleen mannen of alleen vrouwen dan doet u ‘buiten mededinging’ mee. Natuurlijk worden de uitslagen wel geregistreerd en gepubliceerd.

Klassement

De snelste man en vrouw plus de volgende twee tijdsnelsten van een team, worden geteld voor het teamklassement. Als er niet minimaal één man en vrouw per team finisht, komt dit team dus niet in het teamklassement. Alle lopers uit het team lopen ook mee voor het individuele klassement van de 10 km trimloop.

Inschrijven en kosten
Inschrijven voor de bedrijven- en teamloop doe je hier. Inschrijven kan t/m 28 juni. Na 28 juni kunnen geen wijzigingen meer worden doorgevoerd, ook niet in de categorieën van de individuele lopers.

Deelname aan de bedrijvenloop kost € 105,00. Hiervoor ontvangt u net zoveel startnummers met chip als er teamleden zijn ingeschreven, met een maximum van zeven. Alle deelnemers ontvangen een leuke herinnering aan de finish.

Speciaal voor bedrijven zijn er mogelijkheden tot huren van een marktkraam om elkaar te ontmoeten, om iets te drinken voor- en na de loop. Neem hiervoor even contact op.

Voor losse deelnemers gelieve even contact op te nemen (aanleveren deelnemers kan via een xls)

Editie 2022
Deelname: 8 bedrijven met in totaal 16 teams.
Resultaat vorig jaar: Teamuitslag2022


Prijzen
Voor de eerste drie teams bij de bedrijven- en teamloop zijn er standaards/bekers. Natuurlijk krijgt iedere deelnemer na de finish een leuke herinnering.

De prijsuitreiking vindt plaats op het sportersplein, zo spoedig mogelijk na de finish van een afstand.