Bedrijven en teamloop

Bedrijven, maar ook instellingen zoals ziekenhuizen, overheidsinstanties, brandweer en politie, en teams van bijvoorbeeld stichtingen of goede doelen, kunnen een team inschrijven voor de 10 km bedrijven- en teamloop. Download hier de poster om teamleden te laten weten bij wie ze zich kunnen aanmelden.
Teamsamenstelling
Een team bestaat uit minimaal vier en maximaal zeven personen. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen mannen- en vrouwenteams, alle teams zijn in principe gemengd. Dat wil zeggen dat een team uit tenminste één vrouw en één man dient te bestaan. Heeft u toch een team met alleen mannen of alleen vrouwen dan doet u ‘buiten mededinging’ mee. Natuurlijk worden de uitslagen wel geregistreerd en gepubliceerd.

Klassement
De snelste man en vrouw plus de volgende twee tijdsnelsten van een team, worden geteld voor het teamklassement. Als er niet minimaal één man en vrouw per team finisht, komt dit team dus niet in het teamklassement. Alle lopers uit het team lopen ook mee voor het individuele klassement van de 10 km trimloop.

Inschrijven en kosten
Inschrijven voor de bedrijven- en teamloop doe je hier. Inschrijven kan t/m 18 juni. Na 18 juni kunnen geen wijzigingen meer worden doorgevoerd, ook niet in de categorieën van de individuele lopers.

Deelname aan de bedrijvenloop kost € 90,00. Hiervoor ontvangt u net zoveel startnummers met chip als er teamleden zijn ingeschreven, met een maximum van zeven. Alle deelnemers ontvangen een leuke herinnering aan de finish.

Speciaal voor teams zijn er drie teampakketten met o.a. de mogelijkheid tot huren van een marktkraam om elkaar te ontmoeten, drinken voor- en na de loop, teamfoto.

Voor losse deelnemers gelieve even contact op te nemen (aanleveren deelnemers kan via een xls)

Publiciteit
Een team, en dus het bedrijf of doel waarvoor gelopen wordt, wordt in de gelegenheid gesteld de naam en een logo te laten opnemen in het overzicht met deelnemende teams. Ook mag er reclame geplaatst worden op het wedstrijdterrein. Neem hiervoor aub vooraf even contact op.

Bedrijven- en teamloop Meetingpoint
Op het sportersplein is het bedrijven- en teamloop Meetingpoint te vinden. Hier kunnen de teamleden afspreken en de startnummers ophalen bij de teamleider. Het meetingpoint is herkenbaar aan de blauwe beachvlag. Gezien de beperkte ruimte is het plaatsen van tenten ed zonder overleg vooraf, niet mogelijk. U kunt wel een marktkraam huren.

De volgende Teampakketten zijn beschikbaar en te bestellen via de mail :

Zilver
• Een marktkraam op het sportplein
• 7 x koffie /thee
• 7 x drankje naar keuze (fris, sap, sportdrank )
• 1 groepsfoto 20 x 30 cm met vermelding Midzomernachtcross 21 juni 2019–ism Aktiefoto
• voor ieder teamlid een afdruk van de groepsfoto 13×19 cm
De kosten voor dit pakket bedragen € 120,- .Dit pakket is uit te breiden met het teampakket brons voor elk volgende team.
(Dit pakket is exclusief de standaard inschrijfkosten van €90,-)

Brons
• 7 x koffie /thee
• 7 x drankje naar keuze (fris, sap, sportdrank )
• 1 groepsfoto 20 x 30 cm met vermelding Midzomernachtcross 22 juni 2018–ism Aktiefoto
• voor ieder teamlid een afdruk van de groepsfoto 13×19 cm
De kosten voor dit pakket bedragen € 40,-
(Dit pakket is exclusief de standaard inschrijfkosten van €90,-)

Mocht je andere wensen hebben of meer teams deel willen laten nemen, neem dan contact op via info@midzomernachtcross.nl


Editie 2019

Deelname: 24 bedrijven met in totaal 30 teams.
Resultaat vorig jaar: Teamuitslag-2019


Prijzen
Voor de eerste drie teams bij de bedrijven- en teamloop zijn er standaards/bekers. Natuurlijk krijgt iedere deelnemer na de finish een leuke herinnering.

De prijsuitreiking vindt plaats op het (sup)portersplein, zo spoedig mogelijk na de finish van een afstand.