Bedrijven, maar ook instellingen zoals ziekenhuizen, overheidsinstanties, brandweer en politie, en teams van bijvoorbeeld stichtingen of goede doelen, kunnen een team inschrijven voor de 10 km bedrijven- en teamloop. Download hier de poster om teamleden te laten weten bij wie ze zich kunnen aanmelden. 


Teamsamenstelling

Een team bestaat uit minimaal vier en maximaal zeven personen. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen mannen- en vrouwenteams, alle teams zijn in principe gemengd. Dat wil zeggen dat een team uit tenminste één vrouw en één man dient te bestaan. Heeft u toch een team met alleen mannen of alleen vrouwen dan doet u 'buiten mededinging' mee. Natuurlijk worden de uitslagen wel geregistreerd en gepubliceerd.

Klassement
De snelste man en vrouw plus de volgende twee tijdsnelsten van een team, worden geteld voor het teamklassement. Als er niet minimaal één man en vrouw per team finisht, komt dit team dus niet in het teamklassement. Alle lopers uit het team lopen ook mee voor het individuele klassement van de 10 km trimloop.

Inschrijven en kosten
Inschrijven voor de bedrijven- en teamloop doe je hier. Inschrijven kan t/m 19 juni. Na 19 juni kunnen geen wijzigingen meer worden doorgevoerd, ook niet in de categorieën van de individuele lopers.

Deelname aan de bedrijvenloop kost € 80,00. Hiervoor ontvangt u net zoveel startnummers met chip als er teamleden zijn ingeschreven, met een maximum van zeven. Alle deelnemers ontvangen een kortingsbon van onze partner Runnersworld Amsterdamse Bos en een leuke herinnering aan de finish.

Speciaal voor teams zijn er drie teampakketten met o.a. de mogelijkheid tot huren van een marktkraam om elkaar te ontmoeten, drinken voor- en na de loop, teamfoto.

Voor losse deelnemers gelieve even Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.op te nemen (aanleveren deelnemers kan via een xls)

Midzomernachtcross T-shirts
Bij inschrijving kunnen ook de Midzomernachtcross-loopshirts voor het hele team besteld worden. Een t-shirt kost € 20,00. T-shirts zijn beschikbaar in de maten S - XXL in dames- en herenmodel. Gewenste maat/model combinaties opgeven bij bestelling. 
U kunt uw eigen logo ook op het shirt laten zetten, neem voor mogelijkheden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Publiciteit
Een team, en dus het bedrijf of doel waarvoor gelopen wordt, wordt in de gelegenheid gesteld de naam en een logo te laten opnemen in het overzicht met deelnemende teams. Ook mag er reclame geplaatst worden op het wedstrijdterrein. Neem hiervoor aub vooraf even Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.op.

Bedrijven- en teamloop Meetingpoint
Op het sportersplein is het bedrijven- en teamloop Meetingpoint te vinden. Hier kunnen de teamleden afspreken en de startnummers ophalen bij de teamleider. Het meetingpoint is herkenbaar aan de blauwe beachvlag. Gezien de beperkte ruimte is het plaatsen van tenten ed zonder overleg vooraf, niet mogelijk. U kunt wel een marktkraam huren.

De volgende Teampakketten zijn beschikbaar en te bestellen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. :

Goud
Het teamsponsorpakket bevat het volgende:
• Gratis deelname van één team (maximaal 7 lopers) aan de bedrijven-/teamloop;
• Gratis bedrijven-/teampakket inclusief een marktkraam (zie hieronder bij zilver);
• Gratis T-shirt voor iedere deelnemer;
• Logo van de sponsor op de website van de Midzomernachtcross (12 maanden);
• Vermelding van de sponsor via de speaker;
• Gratis plaatsing van een Videoscherm-advertentie in het clubhuis (12 maanden).
De kosten voor dit pakket bedragen € 350,00

Zilver
• Een marktkraam op het sportplein
• 7 x koffie /thee
• 7 x drankje naar keuze (fris, sap, sportdrank )
• 1 groepsfoto 20 x 30 cm met vermelding Midzomernachtcross 22 juni 2018–ism Aktiefoto
• voor ieder teamlid een afdruk van de groepsfoto 13x19 cm
De kosten voor dit pakket bedragen € 110,- .Dit pakket is uit te breiden met het teampakket brons voor elk volgende team.
(Dit pakket is exclusief de standaard inschrijfkosten van €80,-)

Brons
• 7 x koffie /thee
• 7 x drankje naar keuze (fris, sap, sportdrank )
• 1 groepsfoto 20 x 30 cm met vermelding Midzomernachtcross 22 juni 2018–ism Aktiefoto
• voor ieder teamlid een afdruk van de groepsfoto 13x19 cm
De kosten voor dit pakket bedragen € 40,-
(Dit pakket is exclusief de standaard inschrijfkosten van €80,-)

Mocht je andere wensen hebben of meer teams deel willen laten nemen, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Editie 2017

Deelname: 27 bedrijven met in totaal 46 teams.
Resultaat vorig jaar: Teamuitslag 2017


Prijzen
Voor de eerste drie teams bij de bedrijven- en teamloop zijn er standaards/bekers. Natuurlijk krijgt iedere deelnemer na de finish een leuke herinnering.

De prijsuitreiking vindt plaats op het (sup)portersplein, zo spoedig mogelijk na de finish van een afstand.